Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick w grze:
Login:
Staż na MTA:
Ortografia(0-10):
Staż na serwerze:
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):
Co zrobisz na serwerach:
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:
Czy byłeś kiedyś modem:
Napisz coś o sobie(min.4zdania):
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE:
Nick w grze: Pawlak
Login: Pawlak
UID: 12
Staż na MTA: 5 lat
Ortografia(0-10): 9.5-10
Staż na serwerze: 21 min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania): Cześć , postanowiłem napisać rekru na Moderatora , ponieważ chcem pomóc każdemu graczowi , który jest na serwerze.Napisalem podanie nie tylko dlatego , że chcem pomagać innym , ale chcem zobaczyc swoje umiejętność administracyjne.
Co zrobisz na serwerach: Gram jak normalny gracz , lecz jestm maperem , więc jeśli administrator poprosi to chętnie coś mu zmapuje.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 9.2-10
Czy byłeś kiedyś modem: Tak , byłem kiedyś modem , a może nawet jeszcze będę.
Napisz coś o sobie(min.4zdania): Cześć mam na imię Kacper i mieszkam w mieście Białogard , które lerzy na północy,Chodzę do szkoły "Podstawowej Nr 4 w Białogardzie ale powinienem być w gimnazjum NR 2 ".Zazwyczaj Interesuje się Rolnictwem , Rybouctwem , Informatyką , Mechanik, Zabytkowymi Motorami i samochodami . Najbardziej interesuje się Rolnictwem , niektórzy interesują sięa niektórzy się nie interesują , ja mam swoje zdanie na ten temat . Chodzę do bierzmowania ( niestety lecz trzeba ) . Tych co znam to tylko chodzą poto żeby tylko mieć podpisy i to skończyć bo rodzice im kazali. Ja tam chodzę z własnej woli , już oddałem książeczke i mam spokój do września .
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE: Tak znam podstawowe komendy.
Nick w grze:Paw3Uuu
Login:Paw3Uuu
UID:24
Staż na MTA: 4-5lat
Ortografia(0-10):10/10
Staż na serwerze:8min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):Witam,pisze podanie na test moda nie tylko ze względu na to,że będę w administracji, ale też ze będę mógł pomagać innym graczom potrzebującym pomocy.
Co zrobisz na serwerach: jestem normalnym graczem,ale jeżeli admin będzie potrzebować pomocy.pomogę mu.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 10/10
Czy byłeś kiedyś modem:byłem na serverze,który niestety upadł, ale robiłem co mogłem żeby trzymał się jak najdłużej
Napisz coś o sobie(min.4zdania):Witam,mam na imię Paweł, mam 13 lat i interesuje się mechaniką i downhillem(extremalna jazda rowerowa). W przyszłości chciałbym zostać mechanikiem samochodowym. Jeżeli chodzi o bycie w administracji, to byłem kiedyś modem,lecz server upadł ze względu na ataki hackerskie. Było to dosyć dawno,więc część komend już zapomniałem.Myślę, że wszystko o sobie opisałem i mam zamiar być test modem.
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE: nie wszystkie,ale moge powiedzieć ze znam 3/4 komend.
Nick w grze: DoriDua420
Login: DoriDua420
UID: 26
Staż na MTA: 4 lata
Ortografia(0-10): 10/10
Staż na serwerze: 28 min ( cały czas rośnie )
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania): Ponieważ bardzo dobrze czuję się w tej roli i wiem ,ze się do tego nadaje. Świadczyć mogą o tym same pochwały jakie dostawałem gdy byłem w Administracji na innych serwerach . Lubię pomagać ludziom oraz żaden problem do mnie oprowadzać nowych graczy na serwerze . Dodam jeszcze ,ze poświęcam bardzo dużo czasu na grę MTA więc na serwerze będę prawię cały czas !
Co zrobisz na serwerach: Będę grał jak normalny gracz , będę uczciwy pomocny dla każdego gracza oraz członka Administracji .
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 10/10
Czy byłeś kiedyś modem: Tak
Napisz coś o sobie(min.4zdania): Mam na imię Dorian mam 15 lat i jestem z Katowic . Interesowałem się piłką nożną lecz przestałem , ponieważ miałem poważną kontuzję . Jestem przyjacielski , kulturalny , miły , z poczuciem humoru człowiekiem . Nie odstawiam czegoś co mam zrobić na ostatnią chwilę tylko robię to od razu na 110 % . Mam nadzieję ,ze się dostanę , ponieważ na pewno się nie zawiedziecie na mnie !
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE: Coś tam pamiętam i nawet gdzieś mam zeszyt z wszystkimi komendami .
Ostatnio edytowany przez DoriDua420 (2018-08-12 21:34:23)
Nick w grze:FreshH
Login:FreshH
UID: 29
Staż na MTA:9lat
Ortografia(0-10):10/10
Staż na serwerze:Od 12 sierpnia
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):Byłem moderatorem na serwerze Moneylife Także byłem Moderatorem na serwerze It's Y*ur W*rld. Miałem także mały ale własny serwer czyli byłem tak że Właścicielem. znam wszystkie komendy i nie tylko. Dlatego że server mi sie podoba i chciał bym go pomóc rozwijać. Mapować na server itp oraz grafitować. Na serverze W administracji jest dobra i fajna atmosfera.
Co zrobisz na serwerach:oczywiście będę pomogał przy serverz i naprzykład wgrywał podmianki i skrypty i dodawanie frakcji np straż miejska i osp i będę robić fajne eventy i derby
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:10/10
Czy byłeś kiedyś modem:Tak nie raz
Napisz coś o sobie(min.4zdania):Witam mam na imię Jan mam 15 lat Jeżdżę wyczynowa na rowerze gram w piłkę nożna. Trenuje piłke nożna w klubie Nurt Potok 3lata na pozycji obrońcy. Posiadam rower wyczynowy bmx oraz specjalny do stuntu. Jestem osoba hojna mógł bym dawać na server 30 zł i pomóc go utrzymać. Jestem osoba miła i kulturalna i życzliwa. Bardzo lubię pomagać lodżią. Interesuje się sportem oraz Grafiko wanem jestem grafikiem wysokiej skali. Moim glównym Hobby jest YouTube Posiadam 22suby I Coraz bardziej sie rozwijam. Czasami Stream lecz kilka razy na miesiać. Grałem na duzej ilośći serverów mta. Chodzę di szkoły w Potoku im Edwara.onieważ jestem osobą ktora lubi pomagać innym, Najbardziej nowym graczom, Pomogę im to od razu usmiech na twarzy mam że im pomogłem i miło im sie gra ). Jestem bardzo częstym graczem na serwerze bo gram tu codziennie i nie pod godzinie tylko po więcej więc chyba każdy mnie zna, Ale tu nie o to chodzi żeby każdy mnie znał, Tylko żebyśmy wszyscy na serwerze sie lubili
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE:Tak
Strony: 1