Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick w grze:
Login:
Staż na MTA:
Ortografia(0-10):
Staż na serwerze:
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):
Co zrobisz na serwerach:
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:
Czy byłeś kiedyś modem:
Napisz coś o sobie(min.4zdania):
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE:
Nick w grze: Pawlak
Login: Pawlak
UID: 12
Staż na MTA: 5 lat
Ortografia(0-10): 9,5-10
Staż na serwerze: 5 min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):
Co zrobisz na serwerach: Jako moderator będę pomagał każdemu , oczywyscice jak będą mowić mi o nich i jak będę miał moderatora.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 9.2-10.
Czy byłeś kiedyś modem: Tak , byłem kiedyś moderatorem na innych serwerach typu RPG.
Napisz coś o sobie(min.4zdania):Cześć mam na imię Kacper i mieszkam w mieście Białogard , które lerzy na północy,Chodzę do szkoły "Podstawowej Nr 4 w Białogardzie ale powinienem być w gimnazjum NR 2 ".Zazwyczaj Interesuje się Rolnictwem , Rybouctwem , Informatyką , Mechanik, Zabytkowymi Motorami i samochodami . Najbardziej interesuje się Rolnictwem , niektórzy interesują sięa niektórzy się nie interesują , ja mam swoje zdanie na ten temat . Chodzę do bierzmowania ( niestety lecz trzeba ) . Tych co znam to tylko chodzą poto żeby tylko mieć podpisy i to skończyć bo rodzice im kazali. Ja tam chodzę z własnej woli , już oddałem książeczke i mam spokój do września .
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE: Tak , znam komendy moderatora.
Nick w grze:Paw3Uuu
Login:Paw3Uuu
UID:24
Staż na MTA: 4-5lat
Ortografia(0-10):10/10
Staż na serwerze:ponad 1h 30min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):Witam,pisze podanie na test moda nie tylko ze względu na to,że będę w administracji, ale też ze będę mógł pomagać innym graczom potrzebującym pomocy.
Co zrobisz na serwerach: jestem normalnym graczem,ale jeżeli admin będzie potrzebować pomocy.pomogę mu.
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10: 10/10
Czy byłeś kiedyś modem:byłem na serverze,który niestety upadł, ale robiłem co mogłem żeby trzymał się jak najdłużej
Napisz coś o sobie(min.4zdania):Witam,mam na imię Paweł, mam 13 lat,mieszkam w gliwicach(PŁD Polski) i interesuje się mechaniką i downhillem. W przyszłości chciałbym zostać mechanikiem samochodowym. Jeżeli chodzi o bycie w administracji, to byłem kiedyś modem,lecz server upadł (fullrpglife) ze względu na ataki hackerskie.Myślę, że wszystko o sobie opisałem i chcialbym sie dostac.
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE: teraz to juz znam wszystkie komendy.
Ostatnio edytowany przez Paw3Uuu (2018-08-12 21:59:22)
Nick w grze:AwiPL
Login:AwiPL
UID: 39
Staż na MTA: 5 lat
Ortografia(0-10):9
Staż na serwerze:28 min
Czemu chcesz zostać moderatorem?(min.4zdania):Bo chce pomagać graczom lubię być pomocny.Bardzo dużo się znam na tym.Jest to zajembisty serwer .Chcę być na nim youtuberem i moderatorem juniorem.
Co zrobisz na serwerach:gram i na niektórych byłem adm
Znajomość ortografii i interpunkcji : 1 - 10:9
Czy byłeś kiedyś modem:2 razy
Napisz coś o sobie(min.4zdania):Jestem Bartek pochodzę z Podkarpacia. Mam lat 14. Dużo wiem o grach lubię grać w gry mta FIFA ipt itd.Bardzo jestem miły i lubię pisać z innymi.
Znasz podstawowe komendy moderatora? TAK/NIE:Tak kto by nie umiał ??
Strony: 1
Wątek zamknięty